+36-20/497-51-71tattoosilver@gmail.com

26 augusztus 2020
 augusztus 26, 2020
tetoválás kezelése
Kategória Blog

A tetoválás maradandó dísze a bőrnek, ami életed végéig ott marad a kiválasztott helyen. A profin elkészített tetoválás színei nem fakulnak, nem halványodik vagy mosódik el a körvonala. Nehogy azt hidd, hogy Rajtad semmi sem múlik, mert a friss tetoválás kezelése a Te felelősséged. Hiába készül el jó nevű tetováló szalonban és ügyes kezű tetováló mester tűje alatt, ha nem tartod be azokat a pontokat, amiket a tetoválás kezelése magába foglal, akkor könnyen egy tönkrement tetoválás kijavíttatására kell plusz pénzt áldoznod. Ezt persze könnyedén el tudod kerülni, ha a tetoválás kezelésének lépéseit és az idejét precízen betartod.

tetoválás kezelése a tetoválás helyétől és méretétől függően akár több hétig is elhúzódhat. A végén azonban egy szép, új, frissen készült és tökéletes állapotú tetoválást tudhatsz magadénak.

A tetoválás kezelése az első néhány napban a friss seb védelméről szól. A fólia, a Bepanthen és a zsebkendő egyaránt nélkülözhetetlen kellék lesz ezekben a napokban. A hámosító kenőcs elősegíti a gyorsabb sebgyógyulást, a zsebkendő a távozó nedvet szívja fel, a fólia pedig a piszoktól védi a friss tetoválást.

Az első napok elteltével a gyógyulás és a regenerálódás részeként a tetoválás felszíne elkezd hámlani. Már nincs sok hátra ahhoz, hogy egy teljesen kész tetoválásod legyen! Várj türelmesen és a  tetoválás kezelése mellett kerüld a napot, szoláriumot és ne menj vízbe se! Ne feledkezz meg a krémezésről se és próbáld megállni, hogy a gyógyuló sebet vakard vagy kapargasd. Hamarosan lezajlik a gyógyulási folyamat és ha mindent jól csináltál, akkor nem változik az eredeti kinézete.  A naptej a barátod, különösen, ha nyári hónapokban csináltatsz tetoválást.

tetoválás kezelése és a várakozás akkor é véget, ha teljesen begyógyult a seb, nem piros, nem érzékeny és színek, vonalak is végleges formát nyertek. Ha mindent jól csináltál a tetoválás kezelése során, akkor nem lehet baj és nem kell orvoshoz menned vagy vissza a tetováló szalonba! Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Share Button

Comments are closed.

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest