+36-20/497-51-71tattoosilver@gmail.com

A tetoválás árakról bővebben: Mennyibe kerül a tetoválásom?

tetoválás árakNem olyan egyszerű a tetoválás árát bekategorizálni, hiszen több tényezőtől is függ, hogy a művész mekkora összeget kér a munkájáért. Nem lehet csak úgy felcímkézni mindet, mint a boltban az árukat.

Először is alapvető dolog a tetoválás árának meghatározásánál, hogy mekkora lesz a felvarrt minta vagy írás. Általánosságban ez az elterjedt, de vannak helyek, ahol például a tetoválásra percdíjat számolnak és egy kifizetett időintervallum számít, nem  a méret. A tetoválás árát már csak azért sem lehet általánosságban megadni, mert mind egyedi. Van, amelyik fekete-fehér, de van amelyik színes, több festék kell hozzá. Van geometrikus, ami akár csak néhány vonalból áll, de van olyan is, ami bonyolult, időigényes, nagy odafigyelést és precizitást követel meg.

A tetoválás árak tehát elsősorban magától a tetoválás jellegétől függenek, ezért érdemes a tervezett mintával számolni, nem pedig máshoz hasonlítgatni. Ha tetoválást szeretnél, keresd tetováló stúdiónkat elérhetőségeinken bővebb információért!

Lepj meg valakit egy tetoválással, és kérd ajándékutalványunkat!

Tetoválást készíttetni egyre többen szeretnének, de vannak, akik nem merik ezt meglépni. Neked is van olyan ismerősöd, aki régóta szeretne tetoválást, de még mindig nem jutott el a megvalósításig? Szeretnél közreműködni abban, hogy beteljesülhessen ez az álma? Itt a lehetőség, egyszerűen csak annyit kell tenned, hogy megleped egy ajándékutalvánnyal!

Az ajándékutalvány megvásárlásával tulajdonképpen már meg is vásároltad a számára a tetoválást. Az ajándékutalvány tulajdonosa tetszés szerint felhasználhatja a kártyát, amin szerepel, hogy milyen értékben lehet tetováltatni vele. Előzetes megbeszélésen kiválasztja a mintát, annak méretét és a tetoválás helyét. Természetesen saját elképzelések megvalósítására is van lehetőség. A tetoválásnál nincs is eredetibb, maradandóbb ajándék, így garantáltan igazi meglepetést fogsz vele okozni!

Keress meg minket személyesen tetováló szalonunkban, és vásárold meg az ajándékot! Szívesen válaszolunk kérdéseidre megadott elérhetőségeinken.

 

 

Egyszerű és ízléses varratra vágysz? Készíttess geometrikus, vonal tetoválásokat!

Vonal tetoválás

Manapság, ha valaki úgy dönt, hogy tetoválást készíttetne a testére, nem feltétlenül a látványos és díszes varratok közül választ, hanem a letisztultabb, egyszerűbb formákat fogja előnyben részesíteni. Ha Te is ehhez a táborhoz tartozol, azonban nincs ötleted, hogy milyen varrat lenne a legideálisabb választás, készíttess geometrikus, vonal tetoválást testedre!

A geometrikus, vonal tetoválások viszonylag új irányzatnak számítanak a tetoválás művészetében. A varratokban határtalan lehetőség rejlik, mivel megszámlálhatatlan variációban elkészíthetők. Ahhoz, hogy a geometrikus, vonal tetoválások valóban ízlésesek legyenek és a szimbólumok, minták jól kivehetőkké váljanak, a tetoválást készítő szakember a rajzterveket matematikai pontossággal készíti el. Arra is van lehetőség, hogy egy hagyományos, rajzolt mintát lehessen geometrikus, vonal tetoválással kivitelezni, ehhez azonban rendkívül jártas, profi tetoválóra van szükség, aki azonnal meglátja a képes mintákban a geometriai lehetőségeket.

Ha Te is olyan szakembert keresel a geometrikus, vonal tetoválás elkészítéséhez, aki az utóbb említett képességgel rendelkezik, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Nálunk profi tetoválók dolgoznak, akik igényes munkával készítenek testedre ízléses varratot.

 

Tetováltan, nőiesen

tattoosilver.huEleinte a nők körében nem volt divat a tetoválás, sőt, egyenesen elítélendőnek számított nőként bármit magunkra varratni. Az első híres tetovált nő Betty Broadbent volt, aki hírnevét is a mintáknak köszönheti, melyeket magán viselt.

A tetoválás az önkifejezés remek eszköze, egy igényesen, szépen kidolgozott minta, kép vagy szöveg mesésen mutathat az emberen. Legyen szó egy emlékről, amelyet megőriznénk, egy mottóról, amely végigkísér minket életünkön, vagy egyszerűen egy ábráról, ami annyira tetszik, hogy szívesen viselnénk magunkon, nagyon fontos, hogy tapasztalt kezekre bízzuk a tetoválás készítést!

Vannak olyan minták, motívumok, melyek különösen szépen és elegánsan mutathatnak egy női testrészen, ha igényesen kidolgozott alkotásokról beszélünk. A lapockán, tarkón vagy bokán viselt tetoválások szinte ékszerként díszítik a nőket. A tetoválás művészet, ne bízzuk magunkat amatőrökre!

Ha úgy érzed, hogy egyedül magadnak szeretnél megfelelni, és az önkifejezéshez hozzásegít egy szépen, igényesen kidolgozott tetoválás vagy egy mutatós piercing, akkor megtaláltad a helyed! Engedd, hogy tetováló szalonunk segítsen egyéniséged kifejezésében! Legyen szó színes vagy fekete-fehér motívumokról, esetleg piercingről, szeretettel várunk!

 

A közös tetoválásról

tetoválás készítés A tetoválás sokak számára személyes jellegű, amely egy kedves emlékhez vagy emberhez kötődik. A tetoválás készítés komolyan megfontolandó, így érdemes olyan indokkal varratni, amely sokat jelent számodra.

Egy közös nyaralás emléke a pároddal? Testvéri kötelékek megerősítése? Az igazi barátság megörökítése egy számotokra fontos szimbólummal? Egy közös tetoválás a legszebb formája az emlékek megörökítésének!

A közös tetoválás készítés persze megbeszélés kérdése. Nem csak Neked, hanem barátaidnak is rá kell bólintaniuk – persze könnyebb (és az esetek nagy részében ez a jellemzőbb is) ha egy közös ötletként indul a tetoválás készítés.
Érdemes olyan szimbólumot választani, ami mindenkinek tetszik és fontos. A közös tetoválás általában a test egyazon részén szokott lenni, de van, hogy egy ugyanolyan tetoválás készül mindenkire, de hogy az hová kerül, már teljesen egyéni döntés.

Ha szeretnétek egy örök szimbólumot, amely egymásra emlékeztet Titeket, akkor bízzátok ránk a tetoválás elkészítését!

 

A klasszikus tetoválások

tetoválások Köztudott, hogy a tetoválások eredete sok száz évvel ezelőttre nyúlik vissza, hiszen a legősibb népek is éltek a testdíszítésnek ezzel a formájával. Már ekkor kialakult, hogy a különböző, ma is gyakran használt ábrák milyen jelentéstartalommal bírnak. A következőkben a leggyakrabb előforduló klasszikus mintákat vesszük szemügyre.

 • A fecske tetoválás alapvetően a matrózok szimbóluma volt, amely azt hivatott jelezni, hogy mindig visszatérnek, akármilyen messze is járjanak a szárazföldtől.
 • A vasmacska szintén a tengerészek jele volt, ami az egyetlen stabil pontot jelentette ebben a szubkultúrában.
 • A sárkány az erő és hatalom szimbóluma, amely mind az európai, mind az ázsiai kultúrkörben gyakran tűnik fel más és más formavilággal.
 • A különböző kígyó tetoválások szintén az erőt, valamint a hidegvérűséget jelképezték.

Akár egy klasszikusnak számító tetoválást, akár saját, egyedi mintát szeretnél, keress fel minket bizalommal! Tapasztalt tetováló mestereink kezében biztos lehetsz benne, hogy olyan minta fogja díszíteni a testedet, amire mindig is vágytál!

 

A tetoválás eredete és más érdekességek

A tetoválás eredete és más érdekességekA tetoválás szó egy polinéziai szóból ered, a tatau szóból. Először egy természettudós jegyezte fel ezt a szót, Joseph Banks 1769-be. Társadalmi jelentősége is volt, esztétikai funkcióján kívül. De a legelső tetoválások Egyiptomban készültek, aztán ez elterjedt a görög, római kultúrában is. Főleg keleten volt népszerű a tetoválás művészete, de eleinte legfőképpen bűnözők megjelölésére használták, és csak később töltött be esztétikai funkciót.

A korai, régen készült tetoválásokat olyan festékkel készítették, amelyek nehézfémet tartalmaztak, ami káros a szervezetre. A régi módszer a tetoválás eltüntetésére pedig az volt, hogy citrom levét juttatták a bőr alá, ennek következtében a tetoválás elfakult, de súlyos hegesedés jelentkezett a bőr felszínén.

Ma már minden technika adott, hogy elkerüljük a fertőzéseket és az egészség károsodást, ha valaki tetoválást készíttet. Bízz tapasztalt tetováló művészeinkben, akik már több éve a szakmában dolgoznak, és látogass el bátran tetováló szalonunkba, ha színes vagy feketefehér tetoválást vagy piercinget szeretnél!

 

Valósítsd meg önmagad!

tatoosilver.huA tetoválás eredeti valójában szimbolikus jelentéssel bírt, napjainkban azonban egészen más okból tetováltatunk, ez az önkifejezés művészi megnyilatkoztatása.

Az idő előrehaladtával a társadalom egyre inkább elfogadóbbá vált, és mára a legtöbb helyen nem kell takargatnia magát annak, akinek a testét tetoválások díszítik, sőt kiállításokat, versenyeket is rendeznek a tetoválás szerelmeseinek!

Ha a Te fejedben is megfordult már a gondolat, hogy valami egyedi, művészi ábrával, felirattal fejezd ki az egyéniségedet, akkor bátran látogass el Győrben található szalonunkba, és bízd magad képzett tetováló mestereinkre. Örömmel várunk saját tervekkel, de ha nincsenek még kialakult elképzeléseid, közösen biztosan kitalálunk valami olyat, ami csak Rád jellemző.

Merj önmagad lenni és valósítsd meg álmaidat, hogy a saját bőrödön is megtapasztalhasd, milyen érzés a tetoválás művészetének egyedi darabjait viselni. Keress minket bátran, nálunk nem létezik bizarr vagy meghökkentő ötlet, csak kreatív megvalósítás!

 

Miért fáj a tetoválás?

tattoosilver.huBőrünk, mint tudjuk, hét rétegből tevődik össze. A harmadik réteg alá kerül be a festék a tetoválás készítésekor. Karunk külső oldalain a bőr erősebb, vastagabb, míg más részeken, például nyakon, lábfejen, belső karon, comb belsőn, mellkason sokkal vékonyabb, ezért fáj jobban ezeken az érzékeny területeken a tetoválás.

A fájdalomküszöb viszont mindenkinél teljesen más. Vannak, akik szinte meg sem érzik a tetoválás készítést, a legtöbb ember fájdalomküszöbe viszont nagyon alacsony, így fájdalmassá válhat a tetoválás felvitele az ő bőrükre.

Tetováláskor nem csak a tűszúrások irritálhatják a bőrt, hanem a folyamatos törlések is. Ez azonban nem nélkülözhető, mivel a tetoválónak tisztán, festékmentesen kell látnia az alkotandó területet, amin éppen dolgozik. Ebben egyébként segíthet akár a fájdalomcsillapítás is.

A tetoválás nagy hátránya, ha nagyon fáj egy-egy helyen, akkor sem szabad mozogni, mert ezzel a tetoválót zavarjuk és akadályozzuk munkájában, így lassabban tud dolgozni, tehát több ideig fog fájni a tetoválás készítése.

A tetoválás első perce jobban fáj, de néhány perc elteltével hozzászokik a szervezeted, és ha a végén tükörbe nézel, rájössz, hogy megérte az a kis fájdalom! Gyere el győri tetováló szalonunkba, és megvalósítjuk elképzeléseidet!

 

Érdekességek a microdermal piercingekről

tattoosilver.huNapjainkban a testékszerek világa is rohamosan fejlődik. Nem csak a társadalmi elfogadásuk, de a kivitelezési technikák, a minőség és a típusok is fejlődő tendenciát mutatnak. Ilyen fejlődésként tudható be a piercingek új generációja, a microdermal piercing is.

Ennél az ékszernél közvetlenül a bőr alá helyezzük az ékszertalpat, melynek ki és bevezető nyílása van és a jövőben úgynevezett horgonyként tartja az ékszerfejet, ami ezáltal közvetlenül a bőrfelületre simul. A microdermal piercinggel a talp megmozdítása nélkül, fájdalommentesen cserélhetőek a bőrfelszín felett elhelyezkedő fejek. Ez arra ad lehetőséget, hogy bármikor egyszerűen meg tudjuk változtatni a piercingünk méretét, formáját, színét.

A microdermal piercing kitűnő egyéni és csoportos ékszer egyaránt. Ez annyit jelent, hogy önállóan is jól mutat, viszont gyakori az egymástól kisebb távolságban, „csoportosan” történő elhelyezése is.

Mutatós és praktikus lehetőség ez a piercing-kedvelők számára, viszont a microdermal piercingeknél is fontos a szakszerű, precíz behelyezés, az erre a célra gyártott eszközzel. Ha Te is szeretnéd kipróbálni a microdermal piercing nyújtotta lehetőségeket, keress minket elérhetőségeinken!

 

Tudnivalók a tetoválásról

tetoválásA tetoválás nem egy új keletű dolog. Már őseink is használták ezt a testmódosítást, ezzel jelölték például azt, hogy ki melyik törzsbe, és azon belül milyen rangba tartozik, de használták egyszerűen csak testszépítésre is. Akkor még nem a ma ismert modern tetováló gépet használták, hanem egy festékbe mártott nagyobb, kihegyezett végű tűre hasonlító eszközt, és egy kalapácsot. A tűt gyors mozdulatokkal ütötték a kalapács segítségével, és így juttatták a festéket a bőr alá.

Ma már szerencsére egyszerűbb a tetoválás folyamata, hála a modern és profi tetováló gépeknek. A tetoválás manapság úgy zajlik, hogy a tetováló, és a vendég egyeztetése alapján kiválasztott minta felkerül a választott bőrfelületre. A tetoválás készítéshez a tetoválóhelyiségnek és a kellékek felületeinek teljesen tisztának és fertőzésmentesnek kell lenniük, ez előírás, e nélkül nem szabad nekikezdeni a tetoválás felvitelének. Szükség lesz még tintára, attól függően, hogy színes, vagy fekete-fehér tetoválást szeretne az illető. Ehhez jönnek még az alap kellékek, törlésre használatos eszköz, víz, fertőtlenítő, krémek és a tetováló szék.

Mutasd a tetoválásod, megmondom, ki vagy! Egy kifejező, gondosan megrajzolt tetoválás viselője életét, szokásait, történetét meséli el. Az emberek egy része divatból tetováltat, mások azért, mert testüket tekintik a vászonnak művészi vénájuk kifejezésére. Minden tetoválásra igaz azonban, hogy csak akkor lehet a test éke, ha felkészült és tapasztalt művésszel csináltatjuk. Tetováló szalonunk minden kritériumnak megfelel!

 

Hogyan kezeljük a tetoválást?

Hogyan kezeljük a tetoválást?Szeretnél magadnak egy tetoválást, azonban nem tudod, hogyan vigyázz rá? Mi segítünk neked ebben, adunk pár hasznos tanácsot, amelyeket, ha betartasz a tetoválásod nem fog veszíteni esztétikai értékéből.

Miután haza értél tanácsos levenni a védőfóliát, vagy a kötést, és megmosni a sérült helyet hideg vízzel. Természetesen ezt sem szabad túlzásba vinni, ezt azért tanácsos mégis betartani, mert ezzel csökkenteni lehet a gyulladást. Ezután ajánlott bekenni hámképző krémmel. Ezt a folyamatot érdemes naponta 3-4 alkalommal is megismételni, és 7-10 napon keresztül folytatni.

A tetoválást óvni kell a víztől, a gőztől, az erős fizikai munkától. Ez alatt az időszak alatt ajánlott gyorsan zuhanyozni, hogy ne gyulladjon be a seb. A tetovált felületet nem érheti sem szappan, sem tusfürdő. Legyél tisztában azzal, hogy mit kell tenned a tetoválás elkészülése után!

Gyere be szalonunkba, ha igazi emléket szeretnél magadra varázsolni! Mi létre hozzuk neked az életre szóló mintát! Ha bármilyen kérdésed lenne, keress fel minket bátran, és mi készségesen állunk a rendelkezésedre!

 

Tetoválásra fel!

Tetoválásra fel!Manapság már egyre többen csináltatnak tetoválást, sőt egyre több tetováló szalon nyílik. Legyen szó a fiatal generációról, de akár idősebb korosztályról is, a tetoválás időtlen, kortalan, maradandó lenyomata érzéseinknek, vágyainknak, érdeklődésünknek. Ha még csak tervezgetjük a tetoválás készítést, akkor alaposan át kell gondolni a helyet és a mintát is, mert a tetováló szalonban ugyan kaphatunk segítséget, ha tanácstalanok vagyunk, de a döntés a kezünkben van, és a bizonytalanság nem megfelelő kiindulópont.

Ha több tetoválást készíttetnénk, akkor érdemes kisebb, diszkrétebb tetoválással kezdeni, bemelegítésképpen. A tetoválást érdemes oda tetetni, ahol a bőr előre láthatóan kevésbé fog megereszkedni a kor előrehaladtával, ha valakinek az esztétikai szempontok a fontosak. De általánosan is elmondható, hogyha a viselt minta önazonos a személyiségünkkel, akkor minden korban, minden bőrfelületen jól mutat. Mégis talán a legfontosabb kérdés, hogy test melyik részén viseljük, szeretnénk-e megmutatni, vagy megtartanánk magunknak.

Sokszor megesik, hogy egy máson látott minta megtetszik, de azért érdemes utánajárni, hogy a szimbólumok mit jelentenek, és a tetováló segítségével egyedivé, személyessé alakíttatni. Mivel a tetoválás önkifejezés, ezért valóban önmagunkról kell, hogy szóljon.

Ha szeretnél Te is tetoválást készíteni, akkor válaszd tetováló szalonunkat, ahol profi szakember vár, hogy megvalósítsa elképzeléseidet!

 

Hogyan válasszunk tetoválást?

A tetoválás készítése egy életre szóló emlék, így mielőtt elhatározzuk magunkat és kiválasztjuk a megfelelő mintát, gondoljuk végig a döntésünket. A tetoválás készítésének elhatározásakor a legtöbbeknek már maga a felvarrandó motívum is megvan. De ha magáért a tetoválásért szeretnénk csinálni, hogyan válasszunk mintát?

Ami nélkül meg tudsz lenni, az nem jó – olyan mintát, feliratot, képet keress, ami tükrözi a személyiségedet, vagy a hobbidat, egy életre szóló eseményre emlékeztet vagy egyszerűen csak díszként szeretnéd viselni a testeden.

A végleges tetoválás elkészítése előtt menj el egy tetováló szalonba, kérdezz, nézz mintákat, vagy rajzolj a tetoválóval közöset, beszéljétek át, hogy mire vágysz és hova szeretnéd. Ha csak trendinek tartod és egy lepke, virág, sárkány vagy nonfiguratív mintára ráböksz, pár év múlva már nem fogod szívesen viselni. Megunhatod, megbánhatod és az eltávolítása drága, igen macerás eljárás.

A tetoválás akkor lesz az igazi, ha átgondolt, ha konkrét elképzelés van, vagy ha ötlet híján konzultálunk a tetováló szalon egyik dolgozójával. A minta olyan legyen, amit büszkén viselünk, ami nélkül nem tudunk meglenni.

Látogass el tetoválószalonunkba, hogy megtaláljuk a Te személyre szóló tetoválásod!

 

Mit jelentenek a tetoválások?

tattoosilver.huArckép? Szimbólum? Vagy akár teljesen egyedi minta? Ahogy a művészet világában általában, úgy a tetoválásoknál is különböző jelentésekkel bírnak az adott ábrák. Persze mindenkinek mást jelent a minta, amit felvarrat, de például egy horgony általában a kötődést, az egyetlen biztos pontot jelenti az életünkben, és ebből kiindulva számos minta vezethető vissza egy adott jelentéshez.

 • A távol-keleti írásjelek és ábrák általában a viselő spiritualitással szembeni nyitottságáról árulkodnak.
 • Az arcképek a kötődést, a szeretetet és/vagy a tiszteletet fejezik ki.
 • Az állati tetoválás mindig a természet szeretetét, és az azzal való harmonikus viszonyt hivatott kifejezni, továbbá olyan jelentéseket is hordozhat magában, mint a szabadság és függetlenség.
 • A törzsi tetoválások mintái mind egyedi jelentést hordoznak (például a maori), ám a tisztelet az adott törzs iránt (nagyrészt) minden tetoválás mögött ott van.

Ha Te is egy gyönyörűen kivitelezett tetoválás formájában szeretnéd megmutatni az egyéniségedet, gyere el hozzánk!

 

Mire ügyelj tetoválás előtt?

TetoválásA tetoválás elkészülését követő időszakban sok dologra oda kell figyelni, hogy szépen gyógyuljon a seb, viszont ugyanilyen fontosságú a tetoválás előtt is ügyelni néhány dologra, amivel sok problémát elkerülhetsz. Nézzük meg, hogy mik is ezek:

 • Nagyon fontos, hogy ne igyál alkoholt a tetoválás előtti napon, se aznap, hiszen az alkohol vizet von el a szervezetedből, ezáltal nehezebben fogadja be a festéket a bőr, illetve hígítja is a vért, amitől vérzékenyebb lehetsz a varrás során, ez pedig eléggé megnehezíti a munkát.
 • Semmiképp se vegyél be erős gyógyszert tetováltatás előtt, illetve betegen ne menj el varratni, mert az immunrendszered le van gyengülve, ezáltal nehezebben viselnéd a fájdalmat és a hegek gyógyulási folyamata is lassabb lenne.
 • Nőknek terhesség alatt és a menzesz során szintén nem ajánlott a tetoválás, a fentebb említett okok összessége miatt.

Amennyiben betartod a leírtakat, sok problémától kímélheted meg magad, és bátrabban jöhetsz tetováltatni, ha tudod, hogy minden tőled telhetőt megtettél, hogy ne legyen semmi gond.
Felkészültél? Akkor várunk!

 

A japán tetoválások titkai

A japán tetoválás készítés a XX. század végére fejlődött ki, mint stílusirányzat. Ma már az egyik legnépszerűbb típusnak számít, története igen messzire nyúlik vissza az időben.

Japánban az 1600-as évekig a tetoválás büntetés, megbélyegzés volt, de néhány társadalmi rétegnél díszítő funkciót is betöltött. Tokioban kezdődött és alakult ki a mai formája. Az 1088-as évekre az uralkodók megtiltották a tetoválást attól tartva, hogy a nyugati világgal kialakított kapcsolatok emiatt tönkrementek. Az akkori korban a leghíresebb tetováló művész Hori Chiyo volt, az ő nevéhez fűződik az igényes tetoválás készítés. Ő tetoválta II. Miklós orosz cárt, a görög királynőt és a walesi herceget.

A japán maffiózók miatt megoszlott a népszerűsége. A különböző szervezetekhez az azonosítást tetoválások alapján végezték, mára azonban kezd az előítélet átformálódni és a japán stílus már világszerte közkedvelt.

A japán stílus tetoválásaira az élénk színek a jellemzőek, a szürke-fekete árnyalatok ritkábbak.

Ha szeretnél Te is egy igazán különleges tetoválást készíttetni, látogass el győri tattoo szalonunkba!

 

Az otthon készített tetoválások veszélyei

tetoválásSokan úgy tartják, hogy az otthon készített tetoválás egy elfogadható és biztonságos dolog, pedig ez nem így van.

A tetoválások manapság ellenőrzött körülmények között, steril és professzionális eszközökkel készülnek, külön erre a célra kialakított tetováló szalonokban és erre képzett művészek, szakemberek által – legalábbis ez a papírforma, de mivel a tetováló eszközök gyakorlatilag bárki számára elérhetőek, így elég sokan adják arra a fejüket arra, hogy házi tetováló karrierbe kezdjenek. Erre egy valamit tudnánk mondani: NE! Otthoni körülmények között nagyon nehéz megteremteni a tetováláshoz szükséges steril környezetet, sőt, sokan képzés nélkül kezdenek el tetoválni, és fogalmuk sincs róla, milyen óvintézkedéseket kéne tenniük a tetoválás készítés előtt, a rossz alapanyagok használatáról már nem is beszélve, aminek következményében például egy színes tattoo gyógyulás után szinte teljesen kifakul, rosszabb esetben pedig be is gyulladhat.

Mindig fordulj hozzáértőkhöz, és csak egy minősített tetováló szalon szakembereivel csináltass tetoválást!

 

Híres tetoválások filmekből

Mindannyian láttunk már tetovált színészeket – olyanokat is, akiknek csak a filmvásznon van tetoválásuk, és olyanokat is, akiknek a való életben is tele van a testük különböző motívumokkal. Lássunk pár tetoválást néhány filmből, amikre garantáltan mindenki emlékszik a mai napig!

 • A karaktert tetoválással is jól meg lehet formázni, főleg, ha valaki éppen rosszfiút alakít, vagy egy bandaszövetkezet tagja. A ‘Memento’ című filmben láthatjuk Guy Pearce karakterét, aki memóriavesztéssel küszködik, és a legszükségesebb információkat a bőrére tetováltatja.
 • A ‘A tetovált lány’ című film és könyv szintén jelentőségteljes, már a címe alapján is, a lány hátán lévő sárkány pedig az erőt és a kitartást szimbolizálja.
 • A ‘Hitman’ című film főszereplőjének tarkójára tetovált vonalkódot szerintünk senkinek sem kell bemutatni.

Ez ugyan a filmeknek csak egy töredéke, de szerintünk mindannyian ismertek híres tetoválásokat, melyeket akár Ti is szívesen viselnétek – a saját ízlésetek szerint átalakítva.

Tetoválás készítés ügyében, legyen az fekete-fehér vagy színes tetoválás, forduljatok hozzánk!

 

Hova érdemes tetováltatni?

tattoosilver.hu16junA cím kicsit csalóka, mivel mindenkinek lehetősége van a saját igényei alapján eldönteni, hogy hova és mit tetováltat. Jelen írásunkban csak egy kis segítséget szeretnénk nyújtani abban, hogy adott helyzetekben hova érdemes, illetve hova nem érdemes tetoválást csináltatni.

Az első és talán a legnagyobb befolyásoló tényező a tetoválások milyenségére nézve a munkahely. Ennek oka egyértelmű, hiszen adott munkakörök megkívánnak egy bizonyos megjelenést, és nem egy munkahelyen létezik egyenruha vagy dresscode, amivel sokszor az jár, hogy minden egyedi testékszertől meg kell szabadulnunk, és látható helyen nem lehet tetoválásunk. Ezért érdemes olyan helyekre tetoválást csináltatnunk, ahol szükség szerint el tudjuk azt takarni. Például ilyen a váll és a felkar, a mellkas, a hát, a comb és az altesti tájékok. Tehát lehetőségünk van bőven, így ezeken a testtájakon belül is megtalálhatjuk a számunkra ideális helyet, ahova jövendőbeli tetoválásunk kerül majd. Arra viszont mindenképp érdemes odafigyelnünk, hogy egyes rendvédelmi szervezeteknél a tetoválás megléte kizáró ok is lehet, még akkor is, ha az nincs látható helyen!

Ha profi kezek munkáját dicsérő tetoválást szeretnél, akkor látogass el győri tetováló szalonunkba, ahol mindent megteszünk azért, hogy elégedett legyél az elkészült varrással!

 

A tetoválás vonzó vagy sem?

tattoosilver.hu_16.julA tetoválások mindig is sokakat megosztottak. Az ellenérzések legfőbb oka, hogy egy-egy tetoválás örökre szól, persze lehetőség van az eltüntetésükre, de ez függ a festéktől, az adott bőrtípustól, illetve nem kis fájdalommal és anyagiakkal jár.

Napjainkra azonban jelentősen változott a tetoválások megítélése. Ha kimegyünk egy strandra, egyre több lányon lehet észrevenni a tetoválásokat. Egyértelmű, hogy a népszerűségük folyamatos növekszik. Érdekességnek számít az is, hogy míg 10-15 évvel ezelőtt a nők inkább apróbb formákat, jeleket varrattak magukra, manapság már bátrabban felvállalják a nagyobb formákat is. A 10 évvel ezelőtt divatba jövő deréktáji nonfiguratív tetoválások helyett pedig divatba jött a bordákon, láb élen, illetve a lábfejen lévő minták.

Ha Te is szeretnél készíteni egy olyan tetoválást, amellyel ki szeretnéd emelni a szépségedet, akkor ne habozz és bízd ezt rá profi tetováló szalonunkra! Keress minket elérhetőségeinken!

 

A tetoválás múltja és jelene

A tetoválás készítés már ősidők óta az emberiség kedvelt szokása volt. szimbólumokat, valamint a túléléshez szükséges információkat tartalmazott. Idővel aztán a tengerészek és a tengerparti bordélyházak világában feltűnők kiváltsága lett. A 21. századra azonban megint fordult a tetoválás készítés motivációja.

Eltűntek a ketté tőrt szívek, a tengerészek horgony mintái, vagy éppen a behívott sorkatonák szívrengető Erzsi, vagy éppen Marcsi szeretlek felirata is. Mindeközben a tetoválás készítés technikája is sokat fejlődött. Alapkövetelmény lett a steril közeg, megjelentek a minőségi színtechnikák, az idővel megjelenő kopások is minimálissá válták. Találkozhatunk már 3 dimenziós és számos ténylegesen szemkápráztató remekművel, amelyek a „művészi” jelzőt is tökéletesen kimerítik. De mégis mi lehet a tetoválás készítés hátterében?

Napjainkban újra visszatértünk az alapokhoz. A tetoválást készítők többsége nem egy üres üzenetet akar megfogalmazni, hanem valami személyeset. Sokszor szimbolikus üzenetet, mint az ősidőkben.

 

Gyere el te is szalonunkba, és bízd profikra tetoválásod elkészítését!

 

Híres történelmi személyek tetoválásai

A tetoválásokról sokakban él negatív kép, de ez a történelem nagyjait sem hátráltatta abban, hogy egy-egy egyedi mintát varrassanak magukra, persze a különböző korok technikájának megfelelően.

A 19. század nagy alakjai közül említést érdemel Széchenyi István, aki egy szívet és a kedvese nevét viselte a bal karján, persze ez sokakat újdonságként érhet, mivel a kor nagy alakjairól keveset tudhatunk, ami a magánéletüket illeti. Ferenc Ferdinánd és Rudolf főherceg is viselt magán egy védelmező kígyót babonából, az hogy a kígyó mennyire látta el a funkcióját már egész más kérdés. II. Miklós Orosz cár egy távol-keleti körútja során, Japánban készíttetett egy aranyszínű sárkányt a jobb karjára. Megemlítendő, hogy sárkány tetoválást Horthy Miklós is viselt, akitől tengerész lévén nem állt távol a tetoválások kultúrája.

Ha szeretnél gazdagabb lenni egy igazán minőségi és mutatós tetoválással, akkor látogass el győri tetováló szalonunkba, és mi segítünk neked megtervezni a kérdéses mintát! Ha minket választasz, biztosan elégedett leszel a végeredménnyel!

 

Kihagyhatatlan program, felejthetetlen buli!

tattoosilver-hu-16-oktSzuper programot keresel novemberre? Érdekel a tetoválás készítés, és szeretnél neves művészekkel megismerkedni? Vagy eljönnél egy jó koncertre? Ha a válaszod bármelyik kérdésünkre “Igen!”, akkor tarts velünk a XI. Budapest Tattoo Expo-ra! Idén mi is kint leszünk: Miklós Krisztián tetoválóművész kollégánk fog képviselni minket és fog szebbnél szebb tetoválásokat készíteni az Expo alatt!

Jártál már valaha ilyen rendezvényen? Ha nem, eláruljuk: rendkívül érdekes. Mivel a helyszínen tetoválnak is, így nem csak szép mintákkal gazdagodhatsz, hanem híres, nagy múltú tetoválóművészekkel is megismerkedhetsz – ez kifejezetten hasznos akkor is, ha kezdő tetoválóként tevékenykedsz a tintások világában, hiszen rengeteg mindent tanulhatsz, elsajátíthatsz egyedi technikákat és megismerhetsz pár különleges eszközt, festéket és felszerelést is, hiszen az újítás a tetováló kellékek világában folyamatos.

Ha Te is szeretnél fejlődni a tetoválások készítésében, vagy csak érdekelnek a különleges minták, tarts velünk a XI. Budapest Tattoo Expo-ra!

 

Ajándékozz maradandót!

Valami igazán emlékezetes karácsonyi ajándékon töröd a fejed, de semmi nem jut az eszedbe? Ha valóban nyomot szeretnél hagyni, akkor ajándékozz valami olyat, ami szó szerint egy életen át megmarad. Ajándékozz tetoválás készítést!

A tetoválás készítés sok ember titkos vágya, de nem mindenki meri megtenni a végső lépést, és bejelentkezni egy tetováló szalonba.Legyél Te az, ki megadja ezt a végső lökést és beteljesíti egy kedves barátja vagy közeli szerette dédelgetett álmát! Tetoválást ajándékozni nem csupán maradandó, de különleges dolog is. A megajándékozott egyrészt egy fontos döntést hoz meg a Te közreműködéseddel, másrészt pedig mindig Te fogsz eszébe jutni arról a bizonyos tetoválásáról.

Te megrendeled tőlünk, akinek szánod, kiválasztja, hogy mit szeretne, mi pedig elkészítjük – ennyire egyszerű! Akár már decemberben felkerülhet a vadonatúj felirat vagy minta!

Keresd bizalommal győri tetováló szalonunk munkatársait, és ajándékozz karácsonyra valami egyedit, ajándékozz tetoválás készítést!

 

Ötletes, színes tetoválás készítés ajándékba!

Ötletes, színes tetoválás készítés ajándékba!Egy családtagnak, barátnak vagy a párodnak jobbnál-jobb tetoválás ötletei vannak? Mit szólnál egy színes tetováláshoz ajándékba? Ha az illető, akit meglepnél, már gondolkodott a tetoválás készítésen, de eddig nem mert belevágni, add meg neki Te az első lökést, tetováló szalonunk segítségével!

A tetoválások az esetek többségében – és reméljük majd a megajándékozottnak is – sokatmondó jelentéssel bírnak, az adott személyiséget, belső világot tükrözi a külső világ felé. Emellett a színes tetoválás még inkább segít ennek kifejezésében, hiszen a színek összetétele is nagy szerepet játszik a személyiség megvillantásában. Egy-egy szín nagy jelentőséggel bír, különlegesebbé teszi a látványt és megerősíti a tetoválás mondanivalóját.

Győri tetováló szalonunkban csak a képzelet szabhat határt az ábráknak és árnyalatoknak! Idén lepd meg ismerősödet egy igazán egyedi, és életre szóló ajándékkal, válaszd a tetoválás készítést! Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

A minták és mélyebb jelentésük

A minták és mélyebb jelentésükLéteznek olyan tetoválások,amelyek a felszínes szemlélőnek csak egyszerű, hétköznapokból ismert minták, tárgyak, fogalmak, de valójában van egy mélyebb jelentésük is. Ezek a tetoválások jelezhetik egy csoporthoz tartozó emberek összetartozását is.

A pontos vessző alapvetően egy írásjel, amit központozásra használunk. Az író azt jelzi, hogy befejezhette volna a mondatot, de nem tette, mégis folytatja. Az újrakezdés, kitartás szimbóluma. A kiskanál a laikusok számára csupán egy evőeszköz, de azoknak a jelképe, akik valamilyen krónikus betegséggel küzdenek. A kanál jelenti azt, hogy mindig szükségük van egy kis tartalék energiára a küzdelemhez. Végül a masni elsőre aranyos semmiségnek tűnik csupán, amit sokan választanak tetoválásként,de ha feketére van színezve, akkor a gyász jele válik belőle.

Érdeklik a tetoválások,szeretne egy saját mintát vagy szöveget? Keressen minket bizalommal és segítünk kiválasztani a személyre szóló tetoválást!

 

Felszíni piercingek – Mit érdemes tudni?

Felszíni piercingek – Mit érdemes tudni?Az önkifejezéshez hozzátartozik, hogy mindenki más és más piercinget szeretne viselni – és ez így is van rendjén! Annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb variációs lehetőséget lehessen biztosítani, egyre elterjedtebbé vált az úgynevezett felszíni piercing is.

Miért különleges ez a megoldás?

A felszíni piercing olyan testékszer, amely már az elhelyezkedése miatt sem nevezhető hagyományos megoldásnak. Mivel a lényege abban rejlik, hogy a bőr alá beültetünk egy ékszertalpat, amelyre aztán a külső részen rákerül a felszíni piercing másik fele, így a technika tekintetében is más, mint a sokak által ismert piercing. Sokszor kerül csuklóra, ujjakra, szegycsontra, de szinte végtelen lehetőségeket biztosít. Nagy előnye, hogy a külső ékszerrész könnyedén cserélhető, így bármikor gond nélkül a megjelenésünkhöz igazíthatjuk a testékszert is.

Neked is megtetszett a felszíni piercing lehetősége? Akkor látogass el hozzánk bizalommal! Felkészült és profi szakemberekkel várunk szalonunkban!

 

Mikor készítünk 18 év alattiaknak tetoválást?

18 év alatti vendégeink számára kizárólag akkor készítünk tetoválást, ha birtokukban van a szülői beleegyezésről szóló nyilatkozat!

Miért van erre szükség?

A tetoválás maradandó, így könnyen megeshet, hogy ami tizenéves fejjel jó ötletnek tűnik, az tíz, húsz év múlva már rejtegetnivaló lesz a viselője szemében. Életkori sajátosság, hogy a tizenévesek többsége nem tervez hosszú távra, éppen ezért van szükség arra, hogy egy olyan komoly döntést, mint egy tetoválás, a szüleitekkel is megbeszéljetek! Nagyon sok szülő van, aki nem ellenzi valójában a tetoválás készítést, így talán Neked is könnyebb dolgod lesz, ha beavatod a terveidbe a szüleidet, akik olyan mintát segíthetnek kiválasztani számodra, amit akár egész életed során bátran viselhetsz majd!

Ha úgy érzed, hogy szüleid nincsenek pontosan tisztában a tetoválás készítés körülményeivel, és esetleg ezért nem adják a beleegyezésüket, akkor nyugodtan kérd meg őket, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot, mi pedig megadunk nekik minden szükséges információt!

 

A tetoválás és az egészség

A tetoválás és az egészségA tetoválások készítése egyre szélesebb körben elterjedt a társadalmon belül, ezért érdemes arról is szót ejtenünk, hogy mit érdemes tudni róluk egészségügyi szempontból.

Alapvetően elmondható, hogy a tetoválás nem jár nagy kockázattal, azonban figyelembe kell venni, hogy vannak, akik allergiásak lehetnek a festékekre. A komoly szalonokban az érdeklődő számára felvilágosítást adnak arról, hogy milyen festéket használnak, sőt, akár próbára is sor kerülhet.

A tetoválás készítésekor nagyon fontos a higiéniai követelmények betartása. Ennek érdekében a tetoválást végző szakember mindig eldobható eszközökkel dolgozik, kesztyűben. A tű esetében szintén lehet eldobható változatot választani, vagy állandót, de ez esetben gondos fertőtlenítésen kell túlesnie a tűnek minden használat után.

Te is tetoválást szeretnél, hogy ilyen módon is kifejezésre juttathasd a személyiséged? Akkor gyere el hozzánk, hiszen nálunk biztos lehetsz abban, hogy a legnagyobb odafigyeléssel készítjük el a művet, nem csak esztétika, hanem higiénia szempontjából is! Már várunk!

 

A tetoválás társadalmi elfogadottsága

 A tetoválás társadalmi elfogadottságaA tetoválás megítélésének jelenlegi helyzete már sok tekintetben különbözik a több évtizeddel, sőt évszázaddal ezelőtti állapotokhoz, közvélekedéshez képest. Amíg régen a tetoválás bizonyos társadalmi csoportok “kedvtelése” volt vagy megkülönböztetésként szolgált, ma már személyes dolognak számít.

Ha ma valaki úgy dönt, hogy szeretne tetoválást készíttetni, akkor csak besétál egy tetováló szalonba, és hamarosan el is készül. Ezt a döntés legfőképp esztétikai okokból hozzák meg, hogy díszítsék a testüket, de sokaknak egy emléket is jelent a felvarrt minta, évszám vagy szöveg. Az önkifejezés eszközeként a tetoválás ma már időseken ugyanúgy megjelenhet, mint fiatalokon, férfiakon vagy nőkön. Amerikában például a felmérések alapján több nőnek van tetoválása, mint férfinak.

A tetoválás pozitív társadalmi megítélésén az is sokat javított, hogy sok hírességnek van ilyen dísz a testén, amit meg is mutat a közönségnek. Tévéműsorok készülnek ebben a témában, újságcikkek, tudományos munkák születnek a tetoválás készítés kapcsán.Mindez tovább erősíti az emberekben, hogy a tetoválás nem egy stigma, sokkal inkább egy maradandó kiegészítő, ami a személyiséghez, a stílushoz igazodik!

Nézz be Te is győri tetováló szalonunkba!

 

A tetoválások és a munka: Mire figyeljünk?

A tetoválások és a munka: Mire figyeljünk? Mielőtt tetoválást készíttetünk, érdemes elgondolkodnunk néhány tényezőn, persze itt éppen nem a mintára vagy a tetoválás helyére gondolunk, hanem hogy későbbi életünk során milyen hatással lehet ránk ez. Ugyanis a munka világának vannak szegmensei, ahol részben nem toleráltak a tetoválások.

Az első és legfontosabb, ha tudjuk, hogy olyan foglalkozás végzünk, vagy végezhetünk majd, ahol rendszeresen emberekkel kell kommunikálnunk, valamint ügyfelek előtt kell megjelennünk, akkor nem érdemes olyan látható helyekre tetováltatni, mint a nyak, alkar vagy esetleg a vádli, hölgyek esetében a lábfej. Ez vonatkozik például a Rendőrségre és a Honvédségre is. Persze manapság egyre több helyen tekintenek el ettől, de mielőtt tetoválást készíttetünk, számoljunk azzal a lehetőséggel, hogy sok cég arculatába nem férnek bele a tetoválások.

Ha szeretné profikra bízni a tetoválás készítést, akkor tetováló szalonunk szakembereinél keresve sem találhatna alkalmasabbat a feladatra!

 

Miért szükséges a tetoválást óvni a fénytől?

Miért szükséges a tetoválást óvni a fénytől?A tetoválás elkészítése tulajdonképpen a bőr felületén ejtett sebek előidézésével történik. Ahhoz, hogy a tetoválás tökéletes legyen, vigyázni kell arra, hogy a hegesedés előírásszerűen menjen végbe. Ennek érdekében a tetoválást óvni kell a víztől és a naptól is.

A gyógyulási folyamat pár naptól akár három hétig terjed, ez idő alatt ügyelni kell többek között arra, hogy a friss tetoválást ne érje tartósan napfény. Ezért például a tetoválás elkészíttetése praktikusabb a téli időszakban, amikor egyébként sem járunk rövid ujjú ruházatban, és nincs akkora UV sugárzás. Miért veszélyes a napsugárzás a szép és tartós tetoválás kialakításában? A napfény bontja a festéket, így ha nem tartjuk be a fényvédelemre vonatkozó előírásokat és időtartamot, könnyen egy maradandó károsodást szenvedett tetoválás lesz a hanyagságunk eredménye.

A gyógyulás ideje egyénileg változik, de jellemző, hogy a mell, hát, has területe gyorsabban gyógyul, mint a láb vagy a kar. Az ne tévesszen meg senkit, hogy ez alatt az idő alatt is távozik festék a tetoválásból,ez természetes dolog.

Ha minőségi munkára vágyik, keresse fel tetováló szalonunkat!

 

A tetovált bőr ápolásának fontosságáról

Egyre többen élnek a lehetőséggel, hogy valamilyen szimbólumot, képet tetováltatnak a testükre, amelyek igazán látványosak, de ahhoz, hogy a minták megőrizzék élénkségüket és a bőr is megtartsa állagát, kiemelt figyelmet kell fordítani a tetovált bőr ápolására.

A tetoválás ápolására számtalan kenőcs áll rendelkezésre, de a kínálatból csakis azt a terméket vásárold meg, amit a tetováló szalonban ajánljanak számodra. Ebben az esetben nem árt tisztában lenned az esetleges allergiáiddal is, ugyanis, ha a krémekben a szervezeted számára bármilyen irritációt kiváltó anyag megtalálható, az lassítja a gyógyulási folyamatot, így a kívánt hatást még hosszú ideig nem érheted el.

A tetovált bőr gyógyításához nem csak a rendszeres krémezés tartozik, hanem a higiéniai feltételek megteremtése is, melyet rendszeres tisztítással lehet megalapozni. A tetovált bőrfelületet nem szabad áztatni, csakis finom mozdulatokkal, nedves szivaccsal lehet tisztítani!

További tanácsadásért vagy tetoválás készítésért keresd győri tetováló szalonunkat!

 

Microdermal piercing: miben más, mint a többi?

Microdermal piercing: miben más, mint a többi?Egypontos, anchor, microdermal piercing. Mindegyik elnevezés ugyanazt a bőr alá ültethető testékszert jelöli, ami szinte bárhová felhelyezhető az egész test felületén. A kis köves piercingek szinte beleolvadnak a bőrbe, eggyé válnak vele, miközben mégis feltűnőek maradnak. Így például kitűnő lehetőséget adnak arra is, hogy tetoválásokkal együtt viseljük őket, ötvözzük a kétféle technikát!

A microdermal piercingek kerülhetnek a fülre, a száj fölé, dekoltázsra, de tarkóra, karra vagy a hátra is. Válhat belőlük egyedi ékszer, vagy akár több ilyen piercinget egymás mellé rakva mintákat is kiadhatnak!

Úgy tűnhet, ennek a testékszernek a felhelyezése sokkal bonyolultabb, fájdalmasabb, de nincs hozzá szükség szikére, vagy a hagyományostól eltérő eszközökre, csak egy punch-ra, vagyis bőrlyukasztó eszközre. Gyógyulási ideje két hét, ez alatt vigyázni kell rá, kerülni a zuhanyoztatást, szoláriumot, szaunát! A bevett szokástól eltérően a microdermal piercinget nem szabad krémmel kezelni, mert az befolyásolhatja a piercing illeszkedését a bőrhöz!

 

A szájkörnyéki piercingekről bővebben – Tudnivalók az ápolásról és az ékszerekről

A szájkörnyéki piercingekről bővebben – Tudnivalók az ápolásról és az ékszerekrőlA száj környéke rendkívül népszerű a testékszerek szempontjából, ugyanis igazi feltűnést biztosítanak, ráadásul hölgyeknek és férfiaknak is jól áll! A száj körüli testékszerek közé tartozik például a nyelv- és ajakpiercing, utóbbi a legnépszerűbb ebben a kategóriában, ugyanis minimális fájdalommal jár a behelyezése.

Ha száj körüli piercinget szeretnél csináltatni magadnak, a testékszert mindenképp aszerint vásárold meg, hogy a nyelvedbe, vagy az ajakadra szeretnéd rakatni! Arra nagyon kell ügyelned, hogy tudd pontosan leendő testékszered helyét, ugyanis például a nyelvpiercingeken belül többféle ékszert különböztetnek meg a szakemberek, ezért, ha esetleg pontosan nem tudnád, hogy milyen testékszerre lesz szükséged, kérd ki tapasztalt piercer véleményét!

A száj környéki piercingek ápolását kiemelt figyelemmel kell végezned, ugyanis nem segítheted elő a gyógyulási folyamatot akármilyen kenőccsel, vagy fertőtlenítőszerrel, hiszen vannak olyan szerek, amelyeket csak külsőleg szabad használni, ezért a szúrás után feltétlenül kérdezd meg a szakembert, hogy mivel ápolhatod a piercing helyét!

Ha te is szeretnél ajak-, vagy nyelvpiercinget, keresd fel tetováló szalonunkat Győrben!

 

A színes tetoválásokról röviden

A színes tetoválásokról rövidenA legtöbb esetben egyszínű tetoválásokkal találkozhatunk, de szép számmal akadnak olyanok, akik szeretnék, ha a tetoválásaik élénk színekben pompáznának. Lássuk, mit kell tudni a színes tetoválásokról és a festékekről!

Az első színes tetoválásokat feltehetőleg a japánok készítették az 1700-as években. Akkoriban a színes ruha a nemesség kiváltsága volt, a közemberek ékítették magukat színezett ábrákkal. Mivel a tetoválás a 19. században és a 20. század elején illegális volt, a börtönökben pedig csak korommal tudtak tetoválni, a monokróm tetoválások terjedtek el. A színes tetoválás reneszánszára egészen a huszadik század második feléig kellett várni!

A festékek befolyásolják a tetoválás színeit, hiszen a festék gyógyulás utáni élénkségétől függ az összhatás. Régebbi festékeknél akár 3-4 árnyalatot is fakulhatott a tetoválás, de a modern festékek már ugyanolyan élénkek és tartósak maradnak, mint tetoválás után. Fontos viszont tudni, hogy a színes festék allergiát is okozhat az arra hajlamosaknál!

Ha színes tetoválást szeretnél, keresd fel tetováló szalonunkat Győrben!

 

Tetoválás: nem az ára számít!

Tetoválás: nem az ára számít!Régóta ugyanaz a gondolat motoszkál a fejedben, mindig vissza-visszatér, nem hagy nyugodni? Csináltass-e tetoválást,vagy ne? Nehéz dolog eldönteni, hogy valóban szeretnél-e tetoválást,vagy múló hóbort csupán? Van, akit visszarettent a tű, ódzkodik a fájdalomtól, az utána következő gyógyulási folyamattól, vannak, akik nem tudják, testük mely pontját változtassák meg örökre egy maradandó mintával, és vannak olyanok is, akikben szilárd az elhatározás, csupán a megfelelő alkalomra várnak.

A tetoválás ára szakembertől, tetoválószalontól, népszerűségtől függően különböző lehet, de az igazat megvallva egy életen át megmaradó mintánál semmi sem lehet túl drága! Ennek alapján semmiképpen sem ajánlott a tetoválás árát fő szempontként megadni! Hagyjunk időt magunknak, érleljük az ötletet, keressük a megfelelő tetoválót, és a nekünk való mintát. Tudni fogjuk, ha eljött az ideje: amikor nem telik el úgy nap, hogy eszünkbe ne jutna a téma, amikor már szinte látjuk magunkon a tetoválást,akkor jött el a cselekvés ideje!

Keress minket bizalommal, és tetováltass nálunk!

 

Az orr piercing típusokról

Az orr piercing típusokrólManapság az orr piercing az egyik legnépszerűbb testékszer típus, nem véletlenül, hiszen rendkívül látványos és viselőjének megjelenéséhez mindenképp pluszt ad hozzá. Amikor valaki elhatározza, hogy orr piercinget szeretne, először is szükséges eldöntenie, hogy melyik típus mellett dönt, hiszen itt is létezik több opció.

Az egyik, a klasszikus, az orrcimpa oldalába szúrt piercing, amely során egy apró pötty ékszert helyeznek el a piercerek, amit később lehet orrkarikára váltani. Utóbbi mostanság igencsak népszerűvé vált, így sokan döntenek az oldalsó orrcimpába szúrt orr piercing mellett. A másik, manapság népszerű orr piercing típus a septum, ami az orrlyukak között kerül elhelyezésre. A septum jóval feltűnőbb megjelenést kölcsönöz tulajdonosának, így főként azok számára ajánljuk ezt a típusú orr piercinget, akik szeretik az extrém megjelenést.

Bármelyik orr piercing típus mellett is döntesz, keress minket bizalommal, és profi szakembereink elkészítik számodra az általad kért testékszert. Várunk szeretettel győri tetováló szalonunkban!

 

Miért érdemes profi tetováló szalonhoz fordulni?

Miért érdemes profi tetováló szalonhoz fordulni?Biztos sokan találkoztak már olyan, idősebb emberrel, akinek kékes tetoválások, úgynevezett „börtöntetkók” borították a karját. A hagyományos módszerrel készült feliratok és elnagyolt képek kora már rég lejárt, hiszen a tetováló szalonok profi tetoválók és modern módszerek segítségével tökéletes mintákat képesek felvarrni gyakorlatilag bárhova. Ennek ellenére még mindig vannak olyanok, akik megpróbálkoznak egy házilag készített tetoválással.

Mindenkit óva intünk: ne tegye! Amellett, hogy a végeredmény biztosan nem lesz esztétikus, magas a fertőzésveszély is, ami egyrészt a tetoválás eltűnésével jár, másrészt csúnya hegesedéssel is, és a fertőzéstől függően egyéb szövődmények is felléphetnek! Tetováló szalonunkból gyönyörű mintákkal távozhatsz, és minden eszköz alaposan fertőtlenített, emellett tetováló művészeink is odafigyelnek a higiéniára, így a teljes gyógyulás után – ha betartod az előírásokat – semmilyen heg nem fogja rontani a te és a tetoválásod megjelenését. Ha az anyagiak miatt választanád inkább az otthoni módszert, arról pedig végképp lebeszélnénk; áraink kedvezőek, és egy tetoválást nem feltétlenül kell egyszerre befejezni, akár többszöri beüléssel is elkészíthető.

Válaszd a minőséget és a biztonságot, és tetováltass inkább tetováló szalonunkban! Ha kérdésed lenne, keress bennünket elérhetőségeinken!

 

Milyen ajakpiercing típusok léteznek?

Az egyik legsokoldalúbb testékszer az ajakpiercing. Sokféle típusa létezik, melyeket a pontos elhelyezkedés különböztet meg egymástól. Nézzük, melyek ezek!

Az egyik legegyszerűbb a labret ajakpiercing. Az alsó ajak közepére, vagy szélére kerül. Ezt egy felső ajak közepén lévő ajakpiercinggel kiegészítve készül a cyberbites. A labrethez hasonlít még a jestrum, ami a felső ajak közepébe kerül, azonban hajlított testékszer, és mindkét fele látszik. A cheek az arc oldalán helyezkedik el, általában páros számban. Medusának hívják a felső ajak közepén lévő piercinget. A snakebites az alsó ajak két szélén, az angelbites pedig a felső ajak szélein van, mindkettő szimmetrikusan szúrva. A kettő „ötvözete” a caninebites. Az ashley az alsó ajak közepén van, az alsó fele pedig a szájban. Páros ajakpiercing a lowbret, az alsó ajak két széle alatt közvetlenül. A spiderbites esetében egymás mellett két piercing helyezkedik el az alsó ajakban.

Nem tudod eldönteni, hogy milyen ajakpiercinget szeretnél? Fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, segítünk mindenben!

 

Egyszerű, de extrém: A microdermal piercingekről röviden

Manapság az innovációk az élet minden területén megjelenhetnek, ebből pedig természetes, hogy a testékszerek sem maradhatnak ki. E téren az újdonságok között a legnépszerűbbek a microdermal piercingek lettek, amit másnéven „egypontos” testékszerként is emlegetnek a szakértők.

A microdermal piercingeknél egy ki- és bevezető nyílás van. A behelyezett ékszer talp- vagy törzsrésze horgonyként tartja a piercing fejrészét, ami az adott terület bőrfelületére simul. Ez a testékszer újdonság rendkívül látványos, ugyanakkor egyszerű, így nem kelt akkora feltűnést, mint más piercingfajta. A szakemberek éppen ezért azoknak is ajánlják, akik szeretik az extrém ékszereket, viszont munkájukból vagy más külső tényezőből fakadóan nem igazán engedhetik el magukat e téren.

A microdermal piercingek a test szinte bármely pontjára behelyezhetők, ahol rendelkezésre áll a szükséges néhány milliméteres vastagságú bőr a csontos részek felett. Ha Te is szeretnél microdermal piercing tulajdonos lenni, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

 

A fülpiercing belövésről röviden

A fülpiercing belövésről rövidenA piercingek között talán a fülpiercingek azok, amik a legdiszkrétebbek, hiszen nem állnak túl távol a fülbevalóktól, mégis csempésznek némi visszafogott extrémitást a viselőjük megjelenésébe. Éppen ezért nem csoda, ha a fülpiercingek népszerű választásnak számítanak a piercingkedvelők körében.

Szeretnéd első fülpiercingedet elkészíttetni, vagy a következő helyét tervezed éppen? Keress minket bizalommal, és jelentkezz be hozzánk fülpiercing belövésre! Minden fülpiercing belövést az előírásoknak megfelelően végzünk, gyorsan, szinte fájdalommentesen, képzett szakemberek közreműködésével, tiszta, higiénikus eszközökkel, szabályos körülmények között, hiszen mi sem szeretnénk, hogy vendégeink rossz tapasztalatot szerezzenek nálunk.

Jelentkezz be fülpiercing belövésre hozzánk, és készíttesd el tetováló stúdiónkban legújabb testékszeredet! Amennyiben saját ékszert is hozol magaddal, úgy a fülpiercing belövés eredeti árából kedvezményt is biztosítunk! Ha kérdésed van, keress bennünket elérhetőségeinken!

 

Tetováló szalon Győrben: készíttesd nálunk a következő tetoválásodat!

Tetováló szalon Győrben: készíttesd nálunk a következő tetoválásodat!Tetováltatni szeretnél? Megtaláltad azt a mintát vagy feliratot, amit magadénak érzel, kitaláltad, hová kerüljön a felvarrnivaló kép és már csak egy jó szakemberre, egy megbízható tetováló szalonra van szükséged? A választás nem könnyű, sok utánajárást, alapos kutatást igényel a döntés, hiszen a saját bőrünkről van szó, amire egy életen át megmaradó dísz kerül.

Valamire való, nívós tetováló szalont nemcsak a fővárosban találunk, szerte az országban vannak még neves szalonok. Tetováló szalon Győrben? Keresd fel a Silver Tattoot, és készíttesd el nálunk a tetoválásodat! Még csak az elsőn a sor vagy már a sokadiknál tartasz? Nem számít, hogy hová, milyet, mekkorát, színeset vagy feketét képzeltél el magadnak, mi elkészítjük a tetoválást!

Tetováló szalonunk Győrben működik, és már számos, elégedett vendég tanusíthatja, hogy értünk ahhoz, amit csinálunk. Szakmailag felkészült, kreatív tetováló művészek várnak egy jól felszerelt, tiszta szalonban.

Gyere el hozzánk, és legyél gazdagabb egy új, színvonalas tetoválással! Bátran vedd fel a kapcsolatot győri tetováló szalonunk munkatársaival!

 

Friss tetoválásod van? Ne most indulj nyaralni!

Friss tetoválásod van? Ne most indulj nyaralni! A legtöbb ember azt gondolná, hogy a nyári időszak a legideálisabb ahhoz, hogy valaki tetoválást készíttessen a testére, hiszen ilyenkor megfelelően tud szellőzni a bőr, és nem irritálhatja a ruha anyaga. Az elgondolás jogos, viszont azok, akik nyárra tervezik a tetoválás készíttetését, fontos, hogy az egészségük érdekében kompromisszumot kössenek a helyzettel, és betartsanak bizonyos szabályokat, amiről a tetoválók is tájékoztatni szokták a vendégeket.

A szakemberek azt szokták mondani, hogy nem akkor válik valaki egy tetoválás tulajdonosává, mikor magára varratja a számára fontos mintát, hanem akkor, mikor befejeződik az ápolás időszaka. Ekkor intenzív hidratálásra és pihentetésre van szükség, vagyis a napozás és a strandolás egyáltalán nem fér bele. Egyrészt ezek ártanak a mintának, másrészt a fürdővíz komoly fertőzési kockázatot is jelenthet, ami komoly egészségügyi szövődményhez is vezethet.

Tartsd be mindig a szakember tanácsát a tetoválás elkészítése után! Ha nem szeretnél kompromisszumot kötni a friss tetoválással, a megvalósítását időzítsd nyári időszakon kívülre! A friss tetoválással kapcsolatos ápolási tanácsokról elérhetőségeinken érdeklődhetsz, ehhez pedig vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Tetoválással az iskolában? Milyen fogadtatásra számíthatsz?

Tetoválással az iskolában? Milyen fogadtatásra számíthatsz? Manapság egyre több fiatal szeretne tetoválást készíttetni, azonban közülük sokaknak nem olyan egyszerű meghozni ezzel kapcsolatban a végső döntést, ugyanis vannak olyan akadályok, amelyeket számításba kell venniük. Ilyen például az, hogy ha iskolába járnak, vajon a tanárok és a közösség hogyan fogadnák el a tetoválásaikat.

A tetoválások megítélése tulajdonképpen intézményenként változik. Értelemszerűen általános iskolában egyáltalán nem örül a vezetőség annak, ha egy diák arra szánja el magát, hogy tetoválást készíttet a testére. A középiskolák esetében viszont már más a helyzet; bizonyos iskolákban, mint például az egyházi intézményekben egyáltalán nem nézik jó szemmel a tetoválásokat, azonban vannak olyan varratok, amelyek, ha nem látszódnak ki a ruha alól, senkinek sem fognak feltűnni, hiszen csak a tulajdonosaik tudnak létezésükről. Azon diákok esetében, akik már elmúltak 18 évesek, a vezetőség már nem igazán szól abba bele, hogy lehet-e tetoválásuk, vagy sem.

Főiskolán, egyetemeken pedig szinte már egyáltalán nem vesznek tudomást arról, ha egy diák a tetoválás elkészíttetésére szánja el magát. Mindenesetre, ha Te is szeretnéd a tetováltak táborát erősíteni, és még iskolás vagy, inkább tájékozódj arról, hogy az adott intézményben mi az általános megítélés a tetoválásokról. Ezért kirúgni nem fognak, viszont ha olyan a közeg, inkább halaszd el pár évvel a varrat elkészítését!

Ha kérdésed lenne a tetoválás készítésével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Halloween-i tetoválások azoknak, akik művészi szintre emelnék az ünnepet!

Halloween-i tetoválások azoknak, akik művészi szintre emelnék az ünnepet!A halloween egy szimbólumokban gazdag, a halottak napját megelőző estén megtartott ünnep. A Mindenszentek mindenhol ismert, de az amerikai változata jóval látványosabb, sok-sok dekorációval és díszlettel. Ezen az éjszakán elvékonyodik a határ holtak és élők között.  Fekete és narancs, faragott tökök, denevérek, kísértetek, megannyi rettegést keltő alak kerül elő ilyenkor jelmez formában, dekorációként, de a tetoválás szerelmeseit is megihleti ez az ünnep. Sok izgalmas téma van ebben a hiedelemvilágban, amiből számtalan halloween-i tetoválás születhet.

A halloween-i tetoválásoknak a témája tehát sok minden lehet. Denevér, boszorkány, töklámpás, kísértet, csontváz vagy szörnyalak, csak a fantázia szabhat határt! Ezek a témák elsőre talán félelmetesnek, rettegést keltőnek tűnnek. Ha azonban okosan, művészien van megkomponálva a tetoválás, akkor igazán esztétikus kép válhat belőle.

Kedvet kaptál egy új tetováláshoz? Lépj kapcsolatba a tetováló szalonunkkal és egyeztess időpontot halloween-i tetoválás elkészítéséhez a honlapunkon található elérhetőségek egyikén!

 

Különleges, mondanivalóval bíró tetoválásra vágysz? Válaszd a mandala tetoválást!

Különleges, mondanivalóval bíró tetoválásra vágysz? Válaszd a mandala tetoválást! Azok a tetoválások a legnépszerűbbek, amelyek fontos mondanivalót közölnek, ezért nem véletlen, hogy egyre több ember visel mandala tetoválást.

A mandala tetoválások különlegesek, mondanivalójukat tekintve pedig rendkívül fontos információkat tartogatnak viselőjükről. Általánosságban a rendet, a harmóniát, az arányosságot, az átláthatóságot és nem utolsó sorban az egységet szimbolizálják. Ebből kifolyólag azok, akik mandala tetoválást viselnek, azt közvetítik magukról a környezetük felé, hogy igyekeznek egyensúlyt teremteni mind önmagukkal, mind a világgal.

Többféle mandala motívum létezik, amelyek az említett jelentéseken túl plusz mondanivalóval is rendelkeznek, ezért mielőtt a mandala tetoválás elkészíttetése mellett döntenél, mindenképp nézz utána a jelentésének! A jó hír az, hogy állítólag az ember ösztönösen olyan mandalát választ magának, amilyenre valóban szüksége van, vagyis nem kell aggódnod, hogy rosszul döntenél.

Készíttess Te is mandala tetoválást, ehhez pedig vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Share Button

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Trying something new. Dot work Mandala. Actually enjoyed doing this a lot - Rich Abrams

  Pinned: 11 Jan 2019
 • Orchid by Zeroxy92

  Pinned: 19 Jun 2018
 • -

  Pinned: 20 Feb 2015
 • -

  Pinned: 18 Feb 2015
 • -

  Pinned: 17 Feb 2015
 • -

  Pinned: 17 Feb 2015
 • -

  Pinned: 16 Feb 2015
 • -

  Pinned: 16 Feb 2015
 • -

  Pinned: 14 Feb 2015
 • -

  Pinned: 13 Feb 2015