+36-20/497-51-71tattoosilver@gmail.com

 

Piercing videók.

Győri tetováló szalonunkban nem fogsz csalódni!

A tetoválás egy életreszóló dolog. Hiába lehet manapság halványítani, eltüntetni, aki eldönti, hogy tetoválást szeretne, az ideális esetben komolyan és véglegesnek gondolja. Éppen emiatt nagyon nem mindegy, hogy egy ilyen tartós testdíszítés kinek a keze által valósul meg. Ha kiváló tetoválókat és megbízható szalont keresel, a győri tetováló szalonunkban megtalálod a számításaidat.

Keress fel minket bizalommal és legyél Te is egyike a tetoválásával és a szolgáltatásainkkal maximálisan elégedett vendégeink egyike! Mi, győri tetováló szalonunkban nemcsak azokat az alapvető feltételeket biztosítjuk, ami ahhoz kell, hogy biztonságos körülmények között készüljön el a tetoválás vagy éppen piercing, hanem ennél sokkal többet is nyújtunk. Tapasztalt, sokoldalú, nyitott tetováló mestereink igyekeznek mindenkinek az ötleteit megvalósítani.

Válassz olyan szalont az első vagy következő tetoválásod elkészíttetéséhez, aminek nem fogsz csalódni a teljesítményében! Bővebb információért lépj kapcsolatba győri tetováló szalonunkkal és a közzétett elérhetőségeink egyikén tájékozódj a részletekről!

 

Visszafogott, mégis különleges testékszerre vágysz? Válaszd az orrpiercinget!

orrpiercingSok ember van úgy a testékszerekkel, hogy szívesen csináltatna, azonban a munkahelyi körülményei nem igazán engedik meg, hogy bevállaljon túlságosan extrém piercinget. Ha Te is ebbe a táborba tartozol, mégis régóta vágysz testékszerre, ajánljuk figyelmedbe az orrpiercinget!

Az orrpiercing rendkívül finom, visszafogott testékszer, ami egyáltalán nem feltűnő. Ezt a típusú testékszert manapság már rengeteg munkahely tolerálja, ráadásul egyszerű kezelni, kivenni, cserélni is. Ez azért előnyös, mert, ha mégis valamilyen oknál fogva ki kell venned az orrpiercinget, ez nem jelent problémát, és a szúrt helye sem feltűnő az ékszer nélkül. Mivel egyszerű, igényes testékszerről van szó, felnőtt nők, akik a harmincas, negyvenes korosztályt képviselik, is szívesen viselik.

Ha még nem tudod, hol készíttesd el az orrpiercingedet, válassz bennünket! Jelentkezz be hozzánk elérhetőségeinken és legyél tulajdonosa egy ízléses, különleges testékszernek!

 

Milyen típusú fülpiercingek léteznek?

Mint szinte minden piercingből, fülpiercingből is többféle létezik. Nézzük, milyenek!

A klasszikus, mindenki által ismert fülpiercing a cimpában van. Ha valaki később fültágítót szeretne, az is ennek a behelyezésével kezdődik. A helix nevű feljebb, a fülporcban található, többféle változata ismert. Tetethető a fülkagyló elülső részére, itt diszkrét hatású. Az anti-helix a porc közepébe kerül, a triple conch ehhez hasonló, ez három, kisebb fülpiercinget jelent szintén a porcos, belső részen, a flat pedig a fenti, a lapos részbe kerül. A tragus a fül elöl lévő, kiemelkedő részét jelenti, ez igen népszerű helye a fülpiercingeknek, a daith ezzel ellentétben ritkább, az alsó porcba szúrják. A rook a felső, porcos hajlatba kerül, míg az orbitalnak nincsen fix helye. Ez legalább kettő fülpiercing karikával való összekapcsolását jelenti a fül bármelyik részében. A leggyakoribb industrial típus egy egyenes barbell a fül felső részén.

Ha fülpiercingen gondolkodsz, nálunk jó helyen jársz! Keress minket bizalommal, szívesen adunk bővebb tájékoztatást!

Share Button

Facebook

Google Plus

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Trying something new. Dot work Mandala. Actually enjoyed doing this a lot - Rich Abrams Pinned: 11 Jan 2019
  • Orchid by Zeroxy92 Pinned: 19 Jun 2018
  • - Pinned: 20 Feb 2015
  • - Pinned: 18 Feb 2015
  • - Pinned: 17 Feb 2015
  • - Pinned: 17 Feb 2015
  • - Pinned: 16 Feb 2015
  • - Pinned: 16 Feb 2015
  • - Pinned: 14 Feb 2015
  • - Pinned: 13 Feb 2015